Indiaas eten in Groningen

On mei 14, 2012 by admin

Vriendelijke bediening. Uitmuntend eten.

Bent u op zoek naar een Indiaas restaurant in Groningen? Of wilt u gewoon heerlijk Indiaas eten van het beste Indiaas restaurant in Groningen? Dan bent u bij het Curryhuis in Groningen aan het juiste adres! Bij het curryhuis in Groningen kunt u heerlijk traditioneel Indiaas eten, voor een schappelijke prijs.

Wij bereiden graag de beste Indiase maaltijden. U bent welkom om heerlijk Indiaas te komen eten in ons restaurant aan de Kerklaan in Groningen. U kunt bij ons ook de kiezen voor het gemak van het afhalen. Wij serveren in ruime porties.

Ook voor uw familiefeest, personeelsfeest, bedrijfsuitje of voor externe catering kunt u ons benaderen. Wij passen ons makkelijk aan aan de wensen van iedere klant. Of het gaat om vlees, vis of vegetarische gerechten, wij beschikken over een breed assortiment aan de meest heerlijke Indiase gerechten. Met koks in de keuken die afkomstig zijn uit India bent u verzekerd van authentiek Indiaas eten. Op verzoek hebben wij ook een buffet waar u kunt genieten van een uitgebreide selectie Indiase gerechten.

Wij zijn gevestigd aan de Kerklaan in Groningen, in de buurt van het noorderplantsoen. In ons restaurant is het traditioneel Indiaas aangekleed en zorgen wij iedere dag voor een gezellige sfeer waarin het extra genieten is van de Indiase gerechten. Onze bediening is snel en vriendelijk, en onze prijzen zijn ronduit scherp te noemen. Wij doen er iedere dag weer alles aan om het onze klanten naar de zin te maken. Wij snappen dat een vriendelijke bediening, een gezellige sfeer en een korte wachttijd het plezier van een restaurantbezoek kunnen vergroten. Het is niet voor niets dat wij op recensie-sites  steevast een hoge beoordeling krijgen. Op dit moment hebben wij op eet.nu bijvoorbeeld een beoordeling van een 8,4!

Wij nodigen u van harte uit om in ons heerlijke restaurant te komen eten, of te genieten van het gemak van een afhaalmenu. Voor het meest heerlijke Indiase eten in Groningen moet u bij het Curryhuis zijn. Geen beter restaurant voor de traditionele Indiase keuken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *