Indiaas eten Groningen

Indiaas eten Groningen.

Bent u op zoek naar een Indiaas restaurant in Groningen waar ze traditioneel Indiaas eten klaarmaken? Of bent u op zoek naar een gezellig Indiaas restaurant waar u de sfeer kunt proeven van het authentieke India? wilt u gezellig tafelen in Indiase sfeer, of wilt u gebruik maken van het gemak van het afhalen van een Indiase maaltijd? Voor al deze wensen bent u bij het curryhuis in Groningen aan het juiste adres.

CurryHuis: Indiaas restaurant in Groningen met de hoogste beoordeling op Google (4,6)!

En een 8,4 op Iens.nl!

Traditioneel Indiaas eten.

Het Curryhuis in Groningen laat u genieten van traditioneel Indiaas eten in een ontspannen sfeer. onze koks zijn afkomstig uit India en vanzelfsprekend is bekend met de authentieke Indiase keuken. Zij passen zich zonder moeite aan en uw wensen. of het nu gaat om vegetarische gerechten, of gerechten met vis of vlees, onze koks weten hoe je heerlijke authentieke Indiase gerechten klaargemaakt. Wij vinden het belangrijk dat het eten uitstekend is en dat u als tevreden klant ons restaurant verlaat. Niets voor niets worden wij altijd hoog beoordeeld op recensie-sites.

Bent u dus toe aan een heerlijk avondje uit eten in Groningen, kies dan voor ons Indiaas restaurant in de buurt van het prachtige noorderplantsoen. wij doen er alles aan om het beste Indiase restaurant in Groningen te zijn en te blijven.

Bellen

Anwar, Curryhuis

Anwar, Curryhuis

 Quotes van bezoekers:

We had lamb curry and chicken curry today, and it was delicious! Their rice and naan bread are very fragrant and appetizing. Definitely the best Indian food in town!

Kom graag naar deze buurt-restaurant met authentieke atmosfeer, snelle en heel aardige service.

Het is het beste Indiaase resataurant van de stad. Niet heel sjiek ofzo, maar het allerbeste eten!

Definitely best curry in Groningen.

Tags: restaurant groningen, eten groningen, restaurants groningen, indiaas restaurant in groningen, eten in groningen, uit eten groningen

One Response to “Indiaas eten Groningen”

  • Beyond delicious!

    We had a family evening and the food bread and curry was gorgeous, we’ve been many times and it just gets better and better each time, fragrant and flavourful food, friendly staff and pleasant atmosphere, we love it so much.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *